zondag 8 april 2012

Hemdjes

Hemdjes zijn lastig. Een hemdje vinden die precies goed zit is een hele op gave. Sommige mensen gaan meteen overstag als het hemdje een goed model heeft of er leuk uitziet. Denk goed na voor je een hemdje koopt, ook over de stof. Het overkomt , mij ook vaak, veel meiden dat ze een hemdje kopen en dat ze de stof uiteindelijk zo verschrikkelijk vinden zitten dat ze het hele hemdje nooit meer aandoen. Van  hemdjes met een stevige ribbel (Hema) moet je echt houden anders is het niks. Hemdjes van de tally weill  hebben een erge lage hals, waardoor het of een heel kort hemdje is of je ziet je beha. Als onder hemdjes tegen doorschijnen zijn ze wel geschikt, ze hebben een lichte ribbel ook daar moet je van houden
Ik zelf ben het meest fan van de hemdjes van de H&M. Ze zijn van een lekkere zachte stof en hebben geen ribbel. Het is echt een t-shirt zonder mouwen.
Hemdjes kan je het best in een maatje groter kopen zodat je ze ook ergens overheen kan dragen. Hemdjes hoeven niet perse strak te zitten soms ziet dat er zelfs niet mooi uit.
Onder een hemdje kan je het best een gladde beugel beha dragen en geen beha met kant want dan lijkt het net of je rare bobbels op je borsten hebt en dat wil je natuurlijk ook niet.
Hemdjes met een print zijn leuk maar pas op dat het niet to much word.
Je kan het best hemdjes in het marine blauw, grijs  en zwart simpel weg omdat het overal bij past.
Dus denk goed na voor je een hemdje koopt.

 

Hema en H&M

Geen opmerkingen:

Een reactie posten