Broeken


                                  Skinny jeans


Een goede skinny Jeans is  lastig te vinden zeker voor dunnere meisjes.
Een broek die goed strak op je boven benen zit zit vaak te strak bij de tailleband, en dat is echt verschrikkelijk.
De broek snijd niet alleen heel pijnlijk in je heupen door een te strakke tailleband zie je er uit als een rollade.Maar een te wijde tailleband is ook niks. Je krijgt dan zo'n groot gapend gat en als je gaat zitten lijk je net een bouwvakker, not done dus.
Een skinny jeans die aan de voorkant te strak zit is ook een mode ramp. Koop nooit een skinny jeans zonder te controleren hoe hij aan de voorkant zit. Een skinny jeans die te strak zit aan de voorkant kan een camel toe veroorzaken. Erg lelijk en iedereen kijkt naar jou intieme zone. Niet het effect wat je wilt van een  skinny jeans toch?
goede skinny jeans zijn te koop bij  Vingino (80 euro) H&M (30 euro) en Only ( 30 euro).
Maar ook deze  broeken zijn niet geschikt voor iedereen. Pas een skinny jeans dus goed voor je tot aanschaffen overgaat

 

Only                                                     vingino                                                     H&M

                                              Boyfriend jeans


De boyfriend jeans is een broek met een laag kruis en wijde pijpen. Het word de boyfriend jeans genoemd omdat het lijkt alsof je de broek van je vriendje hebt geleend erg sexy. Om er niet al te onvrouwelijk uit te zien zou ik adviseren om een mooi strak truitje er op te doen met een vestje of gewoon zonder. Als je er namelijk ook nog eens een 'boy friend' t shirt op gaat dragen krijg je een skater look en dat is dan weer net niet sexy. Het is niet de bedoeling om je boyfriend jeans zo laag op je billen te laten hangen dat je onderbroek ziet. Want de boyfriend jeans heeft een laag kruis van zich zelf en hoeft dus niet zo raar te hangen om hem te vormen zoals alle jongens doen. De boyfriend jeans moet je dus niet kopen op de jongens afdeling maar gewoon op de meisjes afdeling. H & M en C&A hebben de beste boyfriend jeans.


H&M                                      C&A