lingerie en badkleding en accesioress

Het word weer zomer! Bikini tijd. Nou heb ik geen last van het fenomeen 'bikini stress' maar ik kan me voorstellen dan sommige van jullie dat wel hebben  daarom hier wat tips voor een goede bikini.
Sport merken zoals adidas, oneill, en protest maken mooie bikini's. Designer bikini's zijn natuurlijk ook erg mooi maar daarmee moet je oppassen dat je niet een model koopt met rare uitsnijdingen aan de zijkant anders krijg je kleurverschillen. Jaren vijftig bikini's met een boxer short zijn leuk en veroorzaken geen zichtbare intieme delen. Ook bij een bikini moet je oppassen dat je broekje niet te strak aan de voorkant zit anders krijg je alsnog een blik op je intieme delen. Bikini's met een printje zijn leuk. In tegen stelling tot t-shirts die vol met print staan zijn bikini's met een print juist helemaal niet schreeuwerig maar lekker zomers.
Dus wees niet bang om een bikini met print te kopen.


 

adidas                                               o'neill                  protest

                                                           Panty


Een panty is een absolute musthave voor onder een cute little dress of onder een rokje. Maar ga je dan voor een panty, mayo of legging? donkerzwart, grijs, wit, huidskleur? Het beste kan je van alles 1 hebben. Maar kijk wel uit voor de panty struikelblokken. Lees voor je een panty koopt goed welke kleur er op de verpakking staat, want een panty kan opgevouwen er donkerder uitzien dan dat hij werkelijk is. Als je een dunne panty koopt wees dan niet verontwaardigt als hij na een paar  keer scheurt.

Panty's met prints zijn ook helemaal een musthave met panterprint of leuke stipjes. Dat geeft toch een leuke flair aan een simpel black dress. Een panty met een print moet je ECHT NIET onder een drukke jurk of outfit gaan dragen en dan zie je eruit als pipi langkous, en dat  is natuurlijk niet de bedoeling

tights   panty 
stipjes                                           panterprint